Over Martijn Meerwijk

KrachtZat! Over mij:

De ervaring en beroepshouding uit 17 jaar militair leiderschap en commandovoering weerspiegelen zich vandaag de dag nog steeds in mijn manier van zijn.

Vanuit mijn eigen leerproces van hardheid richting het maken van de verbinding tussen daadkracht en gevoel, zie ik graag hoe anderen hun horizon verbreden en vitaliteit en diepgang in hun leven opzoeken. Uit mijn oude patroon om te dienen door  anderen voor te gaan heb ik geleerd het leerproces voorrang te geven; te beschouwen, te luisteren en te voelen om een duurzaam  resultaat te bereiken.

Binnen Defensie heb ik meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van didactiek, leidinggeven en persoonlijke groei. Daarbij deed ik werkervaring op met leiderschapstraining en individuele of groepsprocessen in verzwarende c.q. gevaarlijke omstandigheden. Vanaf 2009 volgden studie, opleidingen en werkervaring op het gebied van psychoproblematiek en gedragsverandering voor Reclassering Nederland om mij vervolgens te specialiseren in coaching, vitaliteit, sport en stresscounseling.

Verbinding, bezieling en zingeving vind ik erg belangrijk. Ontdekken, dienen en presteren zijn kernwaarden voor mij. Ik sport graag (krachtsport en crossfit), doe ademhalingsoefening en koude training (Wim Hof methode), ik beleef wel eens een helend ritueel en ik leef uit volle passie met in het weekend graag een Belgisch biertje.

Kom met mij in contact

Zet de eerste stap

Een gratis kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend kijken waar jij aan toe bent om jezelf te verbeteren.

Aanvragen