favicon

Missie

Krachtig Leiderschap ontplooien bij organisaties met een waardevol doel die bijdragen aan de samenleving, de economie en haar mensen.

favicon

Visie

Mensen duurzaam in beweging brengen naar daadkracht, collectief belang, eigenaarschap en performance.

verklaring van goed gedrag

Vanuit goed ondernemerschap en persoonlijke behoefte om bij te dragen en toe te voegen, draagt KRACHTZAT voor eigen plezier een deel van de omzet af voor het welbevinden van opdrachtgevers met hun goede doelen. Gewenste endstate; opdrachtgever blij, goed doel blij, iedereen blij. Het goede doen, daar gaat het om!

Martijn Meerwijk
Over KrachtZat oprichter:

Martijn Meerwijk

Voor KRACHTZAT zet ik 17 jaar ervaring uit gevechtseenheden in. Ervaring uit een dodelijke wereld waarin geen ruimte is voor een 2e plaats. En dat niet alleen; ook in het gevecht met de tijd, de kou, de honger, de slaap en het gevoel dat je niet meer verder denkt te kunnen. Ervaringen met mijn continue behoefte om sterk te zijn, als leider in de aandacht te staan en daardoor prestatiedruk te ervaren; moeilijk om trouw aan mijzelf te blijven en niet volledig voor het grotere belang te gaan leven, het risico om mijn rol en mijn identiteit te verwarren. Door ervarend leren, confronterende trainingen en goede begeleiding en coaching op de werkvloer heb ik geleerd een goed mens, leider en coach te zijn. Ik zie vergelijkingen met de wereld van organisatiebestuur; grote verantwoordelijkheden, presteren onder tijdsdruk, geheimhouding, kritiek, eenzaamheid aan de top, mediagevoeligheid en continue belangenafwegingen.

Over KrachtZat

Ons kernteam

Ons kernteam bestaat uit lesbevoegde onderofficieren en officieren, allen met ervaring in gevechtsoperaties. Maar ook ervaren in groeiend leiderschap, zelfinzicht, persoonlijke competentie en groepsprocessen. Een combinatie van daadkracht, confronterende groeiprocessen en ervaringen met leidinggeven en besturen in internationaal militair verband en in het publieke of commerciële domein.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-3

Jaap Bot
Enthousiaste verbinder, internationaal stafofficier, coach en ondernemer.

Focus; strategie, leiderschap, mission command.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-5

Roger Pellemans
Energieke en verbindende persoonlijkheid, voormalig officier, nu ondernemer, spreker en directeur nationale veiligheid bij een civiele organisatie.

Focus: leiderschap, autonomie, innovatie en bedrijfsvoering.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-4

Jasper van Rooijen
Luistert en observeert op verschillende lagen van diepgang, ervaren leider en instructeur op groepsprocessen, ondernemer en coach.

Focus: balans en groei, leiderschap.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-1

Joepie Thijssen
Meer dan 22 jaar werkzaam geweest binnen de Luchtmobiele Brigade in speciale eenheden. Vader, ondernemer en veteraan.

Focus: "zolang je een hartslag hebt, kun je knokken".

Scroll naar top