De 2-daagse training:

Krachtig leiderschap in 48 uur

Een military based, non-stop, high pressure training op persoonlijke groei, leiderschap en een werelwijd gebruikt militair bestuursmodel voor directie en bestuur.

Daadkracht

No-nonsense training:
Ervarend leren, doen-doen-doen.

Combat proven

Leiderschap en bestuur dat zich wereldwijd, keer op keer, ook onder vijandelijk vuur, bewezen heeft.

Hard & zacht

Brute slagkracht en keihard resultaat versterkt met gevoel. Inzicht en verbinding op alle niveaus.

krachtzat 48 uur training - mobiel

De kern van krachtig leiderschap

Tijdens en na de 48-uurstraining ga je aan de slag met de volgende principes.

 • Eensgezindheid

  Je hele team (bestuur, directie) heeft hetzelfde doel voor ogen en stemt alle handelingen, gedragingen en mindset af op dat doel. Door goed voorbeeld en resultaat volgt je organisatie daarin. Toegenomen draagkracht.

 • Kameraadschap

  Niemand is belangrijker dan het team en geen team is belangrijker dan de organisatie.

  • Individueel niveau: persoonlijk belang wordt onderschikt aan de organisatie doelstelling. Vertrouwen, trots en eerlijkheid sturen mensen om open te zijn over wat hen motiveert en wat hen belemmert. Toegenomen daadkracht.
  • Organisatie niveau: teams verbinden zich door inzicht in het gezamenlijk doel en het gezamenlijk belang. Zij nemen op het juiste moment de juiste plaats in en erkennen hun wederzijdse afhankelijkheid. Eenheid van inspanning. Toegenomen slagkracht.
 • Eigenaarschap

  Verantwoordelijkheden worden op het laagst mogelijke niveau belegd. Mensen en teams krijgen onvoorwaardelijke vrijheid van handelen en vertrouwen binnen hun opdracht. Toegenomen verbinding en verantwoordelijkheid.

  Mensen en teams voelen zich vrij om authentiek te zijn, vertonen trots, moed en focus.

  Niets doen is geen optie meer.

Hoe we te werk gaan

Wij brengen je in beweging.

In 48 uur wordt je vanuit je comfortzone, door de fearzone, naar je learningzone gebracht door ervaren trainers en coaches. Wij zorgen ervoor dat de training haalbaar is voor iedereen zonder dat je de mogelijkheid krijgt om je te verstoppen. Je wordt voortdurend uitgedaagd om jezelf en je team ter discussie te stellen aan de hand van praktijkopdrachten. Doen – doen – doen! De kracht zit in de herhaling en het aantoonbaar maken van het nut en rendement van krachtig leiderschap in jouw organisatie. Voelen zul je! Door saamhorigheid, vertrouwen in elkaar, praktische aantoonbaarheid, trots en een gezonde dosis lef stijgt je team naar ongekende hoogte.

Na deze 48 uur is niets meer hetzelfde; het oude normaal komt nooit meer terug.

De investering

De investering die wij van alle deelnemers verwachten en waar wij op sturen bestaat uit een flinke dosis moed om jezelf en je team onder ogen te komen, eerlijkheid en bovenal groeibehoefte. Of volgens het militaire adagium; meer zweet, minder bloed.

Kleine teams of individuele personen kunnen zich ook aanmelden; een training vanuit meerdere bedrijven is voor ons concept geen bezwaar.

Over KrachtZat!

Ons team

Ons kernteam bestaat uit lesbevoegde onderofficieren en officieren, allen met ervaring in gevechtsoperaties. Maar ook ervaren in groeiend leiderschap, zelfinzicht, persoonlijke competentie en groepsprocessen. Een combinatie van daadkracht, confronterende groeiprocessen en ervaringen met leidinggeven en besturen in internationaal militair verband en in het publieke of commerciële domein.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-2

Martijn Meerwijk
Oprichter KRACHTZAT

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-3

Jaap Bot
Enthousiaste verbinder, internationaal stafofficier, coach en ondernemer.

Focus; strategie, leiderschap, mission command.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-5

Roger Pellemans
Energieke en verbindende persoonlijkheid, voormalig officier, nu ondernemer, spreker en directeur van 2 detentiecentra.

Focus: leiderschap, autonomie, innovatie en bedrijfsvoering.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-4

Jasper van Rooijen
Luistert en observeert op verschillende lagen van diepgang, ervaren leider en instructeur op groepsprocessen, ondernemer en coach.

Focus: balans en groei, leiderschap.

DGF-20200904-Krachtzat - Portretfoto's-1

Joepie Thijssen
Meer dan 22 jaar werkzaam geweest binnen de Luchtmobiele Brigade in speciale eenheden. Vader, ondernemer en veteraan.

Focus: "zolang je een hartslag hebt, kun je knokken".

Veelgestelde vragen

Nee, de training is voor iedereen zowel uitdagend als haalbaar. Wij gaan voor resultaat en succes.

Wij werken op basis van Mission Command (het NAVO bestuurs en commandovoeringsmodel), onze ervaringen op manhandling, leiderschap en persoonlijke groei en vooral praktische uitvoerbaarheid. Geen praatjes, geen smoesjes maar uitvoeren, leren en groeien.

Nee, alsjeblieft niet. Ga geen soldaatje spelen, er is al genoeg toneelspel in de wereld. Wij helpen jou en je team in je authenticiteit als mens en als team. Gericht op jouw eigen domein. Je kunt wel veel leren van onze ervaringen maar laat je alsjeblieft niet de wet voorschrijven.

Zeker, je bent dan geen recruut meer en je kunt in real life het geleerde in praktijk brengen. Als je erg enthousiast bent over jullie resultaten kun je ook verder groeien met het jaartraject of een maatwerktraject.

Scroll naar top