Daarom KrachtZat!

Bij KrachtZat! vind je alle coaching en advies op leven, lichaam en geest onder 1 dak. Een unieke aanpak die de combinatie maakt van kracht en zacht.

Visie: KrachtZat! levert duurzame oplossingen binnen een korte en effectieve tijd gericht op autonomie en verantwoordelijkheid. Inzicht, actie en duurzame verandering vormen het effect.

KrachtZat! biedt een integrale aanpak (lichamelijk, geestelijk en op alle leefgebieden) voor jouw hulpvraag. Op zoek naar zelfontplooiing, vergroting van potentieel of het hervinden van balans ontstaat er logischerwijs een disbalans op een ander vlak. Daarom heb ik mij toegelegd op de leefgebieden; zingeving, ondersteunende relaties, positief en krachtig denken, voeding, beweging/training en rust. Zowel in je werk als in privé omstandigheden, met daarbij coaching en training op gedragspatronen, leren hoe invloed uit te oefenen op het omgaan met externe factoren en het stimuleren en aanleren om jouw zelfhelend vermogen te ontwikkelen. Een daadkrachtige aanpak die zich richt op de bron en niet louter op de symptomen.

Daarbij is het proces even belangrijk als de uitkomst. Jouw leerweg gaat voor alles met activering of behoud van jouw zelfredzaamheid.

Om optimaal hulp te kunnen verlenen ben ik gedurende het traject toegewijd aan onze samenwerking, ik ben altijd bereikbaar. Ik sta voor wat ik zeg en ik doe wat wij afgesproken hebben.

Samenwerkingsverbanden: Partners in vitaliteit en weerbaarheid www.impactsportsacademy.nl | Partners in vitaliteit, HR en arbeidsmobiliteit www.indooruitstroom.nl.

Wie is Martijn?

Zet de eerste stap

Een gratis kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend kijken waar jij aan toe bent om jezelf te verbeteren.

Aanvragen