Coachingstraject

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Kennismaking: Elk traject begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek waarin bezien wordt of er voldoende animo is om te gaan samenwerken. Met andere woorden; pas als er voldoende vertrouwen in elkaar, de werkwijze en in het proces bestaat én als er een positief gevoel bij ervaren wordt, kunnen we besluiten om door te gaan naar de volgende stap.

Intake: In deze fase wordt je hulpvraag verkend; wat is je behoefte, passen jouw doelen binnen performance, vitaliteit of stress & burnout?  Op hoofdlijnen kijken we naar je omstandigheden en persoonlijkheid; wat is je levensweg geweest, welke leefgebieden behoeven aandacht, bestaat er een disbalans, welke hulp heb je eerder gehad?

Daarna krijg je een plan van aanpak of begeleidingsaanbod, zodra dat voldoet aan de wens dan kunnen we starten met het traject.

Traject: Een consult bestaat meestal uit gesprekken, oefeningen of opdrachten en duurt zo’n 50 minuten. In zo’n consult vindt er training of informatie overdracht plaats, vaak  wordt er gewerkt aan het verkrijgen van inzichten middels zelfonderzoek of zelfontplooiing.

Het gehele traject kenmerkt zich doordat het slechts enkele maanden duurt en dat er sprake is van een ontwikkelproces met als einddoel een blijvende verandering in jouw dagelijks leven en in je gevoelsleven.

Waarom KrachtZat?

Zet de eerste stap

Een gratis kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend kijken waar jij aan toe bent om jezelf te verbeteren.

Aanvragen