Chocoladepudding als ontbijt klinkt niet echt gezond toch? Dat het lekker, gemakkelijk en snel is zal je ongetwijfeld geloven. Doordat je deze pudding in 3 minuten zelf maakt van banaan en avocado zonder geraffineerde suiker is hij weldegelijk gezond. De avocado (dat is een groente en geen fruit) zit bomvol gezonde vetten, vitamines en voedingsvezels die je spijsvertering bevorderen en je de hele ochtend van energie voorzien. Je maakt hem voor 2 personen door 2 avocado’s met 1 of 2 bananen, een scheutje melk (of wat je dan ook graag drinkt) en een eetlepel cacaopoeder te pureren. Je kunt er nog kaneel, een fijn gesneden pepertje of andere natuurlijke smaakstoffen aan toevoegen. Als topping gebruik je wat cacaonibs. Dat is een goede basis voor je dag die je nog zou kunnen perfectioneren met eiwitten en langzame koolhydraten, zeker voor mensen met een actieve leefstijl. KrachtZat!