Voedingsschema’s; sta jij toe dat anderen bepalen hoe, wat en wanneer jij mag eten?

Of zou je liever voldoende kennis en vertrouwen willen hebben om zelf te kunnen bepalen hoe jij eet?

Bij KrachtZat! leer je in enkele consulten wat de invloed is van voeding op je prestaties en je herstel. Maar ook op hoe je je voelt en op je gedrag zijn voeding en beweging sterk bepalend. Je wordt gecoached op voedingsschema’s die je zelf leert maken maar bovenal leer je om te vertrouwen op jezelf, de aangedragen kennis en inzichten. Daardoor kun je voortdurend de juiste hoeveelheid en soort voeding nemen in elke fase van je training of bij elke verandering in je leven. Je doet voldoende vaardigheden en zekerheid op om verantwoord te kunnen experimenteren en fine-tunen op voedingsprincipes zodat je elke dag opnieuw eet en doet wat bij jou past.

Leef je eigen leven, ontwikkel je, boek vooruitgang en vind je eigen weg!

Dus als je vragen hebt over voeding, vitaliteit, medische coaching, stresspreventie, burn-out of zingeving; je kunt mij (Martijn Meerwijk) bereiken op 06-3166424. Like Kracht Zat op Facebook, check www.krachtzat.nl of mail op info@krachtzat.nl.

KrachtZat! is officieel vitaliteitspartner met Impact Sports Academy. Ik maak (samen met De Ridder en Honcoop Fysiotherapie) gebruik van de spreekkamer die je achterin de trainingsfaciliteiten kunt vinden bij Impact (Liniestraat 23, Breda; het monumentale Faam gebouw).